צילומי איבחון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/10/2015 | 19:32 | מאת: אלי

אני בן 64 סובל מכאבי גב תחתון ומכאבי צואר לפני ארבע שנים ביצעתי mri ומצאו אצלי בעיות רבות כשהגעתי לטיפול אצל כירורג הוא דרש ct או mri חדש. mri לא אישרו לי בכללית עשיתי ct ולא נמצא ממצא המצדיק התערבות כירורגית. אני סובל מאד מהצוואר, איך אוכל לקבל טיפול בתנאים אלו.

השאלה לחלוטין לא ברורה לי פנית לרופא ליעוץ - תראה לו את ממצאי ה - CT ותשאל אותו את השאלה הזו - נראה לי שזה המינימום שהוא צריך לתת לך - התיחסות למצאים והצעה לטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה