שבר בחוליה l1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/09/2015 | 18:08 | מאת: מיכל

אני בת 47, והיום החלקתי על המזח בקיסריה ושברתי את חוליה l1. פוניתי להלל יפה, עברתי צילום ו ct וארוסתי. במשך כל היום לא ראה אותי אורטופד ואינני יודעת מה הפרוצדורה שאני עומדת מטלה. אשמח להסברים. תודה, מיכל.

אין לי שום דרך לדעת מה מתוכנן עבורך - את צריכה לדרוש הסבר ומהרופא המטפל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה