שינויים ניווניים שנעלמו כלא היו

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/08/2015 | 10:13 | מאת: הרן

שאלה: ב MRI קודם שבוצע לפני כ 5 שנים, נמצא: שינויים ניווניים במפרקים הפצטאלים בגובה L4-L5. ב MRI שבוצע לפני כשבוע: הכול תקין! הגיוני? יכול להיות שהשינויים הניווניים נעלמו? הבנאדם הבריא? (הכאבים בגב כמובן נמשכים) יכול להיות שלא בדקו ספציפית את זה ולכן לא מופיע? יכול להיות שהחליפו בטעות בינו למישהו אחר? מה יכול להיות ההסבר לכזו תופעה ואיך בודקים זאת? מודה מראש.

לא סביר שנעלמו אולי החליפו אולי הבודק לא התיחס לממצאים אלו כי נהוג להניח שמדובר בממצאים טיפוסיים לגילים מסוימים וכו אבל בטוח שלא הבריאו... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה