כאבי צוואר וכתפיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/07/2015 | 12:10 | מאת: רחל

לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח ע"ש צווארי c5'6 ,מאז אני סובלת מכאבים בצוואר ובכתפיים ו"התפסות"הרגליים אחרי הליכה של כ-15 דקות לערך ב-mri לא רואים שינויים משמעותיים שגורמים לכאב,אני מטופלת בכדורים לכאבים וקנאביס רפואי,היה ניסיון לטפל באלקטרודה אך הרופא ביטל עקב סיכון אשר לא היה ברור לי,האם יש לך השערה למקור הכאב כי "הרופאים לא מוצאים כל כך".

קשה לענוצת בלי בדיקה אבל לפי התיאור יש לך נזק קבוע ובלתי הפיך לחוט השדרה הגורם לתופעות אלו ששום ניתוח או טיפול תרופתי או אחר לא ישנו אותו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה