החלקה במדרגות ופגיעה בישבן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/06/2015 | 00:46 | מאת: עליס

לפני יומיים החלקתי במדרגות, וחטפתי מכה חזקה בישבן, הכאבים המרוכזים בחוליות התחתונות של הגב ובאגן, בשלב זה אני סובלת מכאב בזמן מעבר לישיבה, או מישיבה לעמידה, בנוסף אני סובלת מאפילפסיה והפסקתי לחטוף 2 התקפים והכאב התגבר מעט, האם עליי לצפות שהכאב יעבור בעוד מספר ימים? או עליי לפנות לעזרה מקצועית? ומה חשוב לעשות או לא לעשות במצבים של פגיעה מסוג זה? תודה מראש.

סביר שמדובר ב"מכה יבשה" שטף דם שיספרג והכאב ישתפר בהדרגה לאור תיאורך אם את מודאגת או או אם אין הטבה בזמן סביר - בודאי שכדאי להגיע לבדיקת רופא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה