שברי דחיסה בעמוד שדרה.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/05/2015 | 16:11 | מאת: כהן חיים

ד"ר רנד שלום. אני בן 45 וכב ר שנה וחצי סובל מכאבי גב חזקים. על פי mri נראה כי יש לי שברים בחוליות בגב. בנוסף אובחן אצלי אוסטרופורוזיס במצב מתקדם. אני מקבל זריקות של פורטאו כבר ארבעה חודשים ואין שיפור במצבי. לאחרונה אני מתקשה ללכת. אודה לך אם תענה לפנייתי. האם יש טיפול נוסף?? האם יש לך פיתרון? תודה רבה.

אפשר לשקול טיפול בהזרקת צמנט לחוליות על מנת לחזק ולייצב אותן ולהפחיית את הכאב לשם כך יש צורך להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה