מזרן טיפולי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2015 | 15:05 | מאת: אילן

שלום אני סובל מזה זמן רב מכאבי גב בצוואר ובגב העליון נאמר לי שיש לי בלט. חבר המליץ לי על מזרן טיפולי שנקרא respine מה ידוע לך על המוצר וכמה באמת הוא יכול להקל על הכאב שלי? המון תודה אילן

לא מכיר את המוצר הספציפי אבל כעקרון הרבה מוצרים מתיימרים לתת מענה לבעיות שאין להן כל סיכוי להפתר בעזרת מזרן.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה