גב גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/03/2015 | 10:16 | מאת: שרי

בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבי גב ובצד שמאל של הגוף לאחר בדיקת דם הרופאה ביקשה שאחזור לבדיקות בעוד כחודשיים ולא פירטה נשארתי מודאגת ומלאת שאלות הדבר היחיד שנאמר לי זה לנוח מה עלי לעשות? תודה

הפרטים מסרת ממש מינימאליים ואין לי מושג ממה את סבולת ובודאי שלא אם מדובר במצב מדאיג או לא לצעירי אין לי עצה טובה לתת לך בלי בדיקה גופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה