כאבי בכתפיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/02/2015 | 15:00 | מאת: נירה

שלום אני בת 57.5 סובלת זמן רב בכאבים מכתפיים שמקרין לי לזרוע לא יכולה לסבול את כאב שלא נדבר על זה שאיני יכולה לישון , זה קורה בשתי היידים האם יש לך הצעה לטיפול

יכול לנבוע מבעיה בצוואר או בכתפיים (סביר יותר שבצוואר) - מציע להגיע לבירור והערכת סבת הכאב אצל מומחה עמוד שדרה - בדיקה גופנית + CT /MRI צווארי + בדיקות נוספות לפי הצורך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה