עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/02/2015 | 23:19 | מאת: עדן

בצילומי רנטגן של עמוד השדרה שלי ראו שעמוד השדרה שלי ( ממבט צד ולא ממבט אחורי) ישר לחלוטין, ללא קשתות בכלל. חיפשתי באינטרנט מידע על כך והתופעה לא הוזכרה, אפשר לקבל קצת מידע ממה זה נובע? והאם יש צורך לטפל בזה או שלהשאיר ככה? גיל:17

סביר שמדובר במבנה מולד ואין הרבה מה לעשות בעניין אבל ליתר בטחון כדאי להועץ במומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה