פענוח mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/01/2015 | 23:54 | מאת: אבי

בפענוח של בדיקת mri נמצאו הממצאים הבאים: הקונוס המדולרי הודגם כתקין בגובה L1-2. רטרוליסטזיס קלה של L4 ושל L5 עם בלט דיסקלי מדומה קל במרווחים אלו שינוים ניוונים מסוג MODIC 1 ב-L5-S1. אציין כי כאביי הגב שלי התחילו לאחר נפילה.הכאבים הנם בצד שמאל עם הקרנה לרגל שמאל אודה לך על עזרתך ועל הסבר הממצאים

מדובר בשינויים ניווניים שחיקתים הגרומים להתרחובות הדיסקים ולאי יצביות מקומית שאולי הוחמרה בעקבות החבלה - אין שום דבר מדאיג בבדיקה ד"R רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה