תוצאות CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/01/2015 | 20:26 | מאת: אבי

שלום ד"ר, בעלי קיבל תוצאות סי טי היום ורציתי לדעת מה יש לו. סבל הרבה זמן מכאבים עזים: ממצאי לוואי: פירור אבן מזערי בגביע עליון וציסטה קורטיקלית קטנה בקוטב התחתון של כליה ימנית. יתר מבנים גרמיים כולל גופי החוליות וקשתות האחוריות ומפרקים הפאצטליים נראים שמורים. רוחב התעלה גרמית תקין. .L2-L3 לאורך ע"ש מותני מלבד גובה CENTRAL SPINAL STENOSIS אין עדות ל .L2-L3 - התרשמות: בקע דיסקלי מרכזי עם היצרות תעלה ספינלית קלה ביתר מבנים גרמיים כולל גופי החוליות וקשתות האחוריות ומפרקים הפאצטליים נראים שמורים. רוחב התעלה גרמית תקין. .L2-L3 לאורך ע"ש מותני מלבד גובה CENTRAL SPINAL STENOSIS אין עדות ל .L2-L3 - התרשמות: בקע דיסקלי מרכזי עם היצרות תעלה ספינלית קלה ב בלטי דיסק אחוריים היקפיים ביתר הגבהים של עמוד שדרה מותני. בלטי דיסק אחוריים היקפיים ביתר הגבהים של עמוד שדרה מותני. מה הבנת מזה?

כתבת אך הפענוח בצורה לא ברורה - משהו שם משובש בכל אופן נשמע שמדגובר על שינוים ניוניים שאין בהם סכנה אם כי יכולים לגרום לכאב ספציפית מה לעשות - מחייב בדיקה גופנית ושמיעת התסמינים מהם סובל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה