WEDGE PILLOW

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2014 | 09:55 | מאת: אלמוני

היי יש לי כאבים חזקים בגב אמצע ועליון לאחר כמה שעות שינה . לאחר שקם מהמיטה אחרי מעט זמן הכאב עובר כמעט לגמרי. אתמול ישנתי עם כרית שנקראת (WEDGE PILLOW) כרית ב45 מעלות כך שהכתפיים שלי גם עליה.. על הלילה הראשון קמתי בלי כאבים ! איך זה קורה? האם זה עוזר לך להבין מה מקור הכאב?? תודה

אין לי הסבר ברור אבל זה לא עוזר לכלום - ולא בכל מצב ואיני בטוח שזה יעזור לך אחרי יותר מלילה אחד בכל אופן בעיה מסוג זה שתיארת לרוב נפתרת בדרך בריאה יותר בפיעלות גופנית מתונה יומיומית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה