הסבר צילום עמוד שדרה מתני וצווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/11/2014 | 15:48 | מאת: רינה

שלום,אני בת 42. עשיתי צילום של ע"ש מותני. התוצאה: הודגמו שינויים ניווניים ב L5-S1. בנוסף עשיתי צילום של ע"ש צווארי. התוצאה: ניצפו אוסטאופיטים קדמיים גסים בגופי החוליות C4-C5. פרט לכך מבנה גרמי תקין. המרווחים שמורים. מה פשר התוצאות הנ"ל? האם יש צורך בטיפול מסוים? תודה

הטיפול נגזר מהתסמינם וממצאי הבדיקה ולא מהממצאים בצילךום בלבד - שבמקרה שלך מעידים על תהליכי שחיקה אך לא על בעיה מדאיגה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 תאמו תור צרו קשר הדפסת ההודעה הוספת תגובה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה