כאבי גב תחתון עם השפעה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/10/2014 | 11:33 | מאת: שגיא

שלום רב אני בן 22 וכבר 20 שנה ישנתי על אותו מזרון ספוג ישן של עמינח במיטה פשוטה , החלטתי לעשות מעשה ולהחליפו למזרון מדגם סילבר של חברת קאמפ דיוד שהוא בדרגת קושי קשה ללא קפיצים בעל שכבת ויסקו , התוצאות הן שלאחר ה5 ימים הראשונים התחלתי לסבול מכאבי גב עזים שמשפיעים על רגל ימין שלי בכאב חזק גם כן האם הגוף שלי עובר שינוי בהתאם למזרון ? האם זה יעבור לי אחרי זמן מסוים ? מה אתה ממליץ לי לעשות ? תודה רבה.

להערכתי מדובר במקריות והסבה לכאב לא נעוצה במזרון אלא בבעיה בגב אם אין הטבה תוך זמן סביר - כדאי להגיע לבדיקתה והערכה של מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה