מה דעתך?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/06/2014 | 22:01 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בני בן 13 לאור כאבים בצד אחד של בגב תחתון ולאחר צילום א.מ.רי התגלה שיש לו שבר מאמץ בחוליה 5 L הרופא המליץ לא לעשות פעילות ספורטיבית במשך חודשיים וכך היה. עברו החודשיים והכאב שהיה קצת רדום חזר היינו שוב אצל הרופא שהציע פתרון יותר מסיבי לקנות מחוך שיחזיק לו את הגב במשך חודשיים מבוקר עד ערב. השאלות שלי הם: האם לדעתך זה הטיפול הנכון? האם המחוך יכול לעזור כך שיוכל לחזור אחרי חודשיים לפעילות ספורטיבית? האם צריך לישון עם המחוך? האם המחוך יכול לגרום גם לנזק? תודה ויום טוב,

המחוך לא יזיק מלבד קצת החלשת השרירים ולדעתי אין כל טעם לישון איתו אבל ספק רב אם יעזור -ה שבר לא יתרפא זה רק יכול להקל על הכאב ולהרגיע בכל מקרה החזרה לפעילול גופנית צריכה להיות מאד מדורגת ובמצבו כנראה שעדיף לא לתכנן להיות ספורטאי מקצועני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה