היצרות בתעלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/04/2014 | 15:37 | מאת: נטע

שלום, אבי כבן 77 סובל מהיצרות בתעלה. בצילום שנעשה בכיפוף ובעמידה אובחנה החלקה של החוליות כנראה די משמעותית. כל זה נעשה תוך כדי בירור לאפשרות לניתוח זעיר פולשני. נאמר לנו שבשל ההחלקה לא ניתן לעזור לו בניתוח זה.האם בניתוח רגיל דהיינו הרחבת התעלה יוכלו לעזור לו? האם בגילו המתקדם יוכל לעמוד בכך? מדוע בעצם ההחלקה מונעת ממנו להיות מנותח בשיטה המיוחדת? תודה מראש.

משום שהיא הסבה העקרית לכא בוללחץ על העצבים וללא תיקון של אי היציבות לא יהיה שיפור מתמשך אלא זמני בלבד לכן הטיפול שהוא צריך ככל הנראה שחררו הלחץ וקבוע החוליות בהחלט ניתןו גם בגילו הגיל לא מגבלה אלא המצב הרפואי הכללי אם תרצה אשמח לראותו ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה