הסבר בבקשה....

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2014 | 08:12 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בני בן 13 מזה כחודשיים סובל מכאב גב בנקודה מסויימת בגב ממצאי הבדיקה העלו: ללא ממצא דיסקלי מותני. ממצאים ניווניים בחלק מהפסטים, ב-S1 - L5 עם נוזל שיוצא מהפסט מתחת לליגמנטום פלבום לכיוון אחורה, כמובן ללא גורם לחץ. רק ביטוי לתהליך ניווני פעיל. אודה להסבר מה זה אומר? ומה צריך לעשות? תהליך ניווני לילד בן 13 לא ברור לי בכלל. תודה רבה וחג שמח! מירי

אם הכאב הוא נקודתי כמו שאת מתארת לא סביר שמקורו בממצא שאת מתארת בעמוד השדרה ובכלל התיאור שלך לא ממש ברור ולא הצלחתצי להבין מה ראו בצילום. כאב נקודתי אינו נגרם לרוב עקב בעיה במפרק. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה