כאב באף+עין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/04/2014 | 11:46 | מאת: רוני

ום רב בשבועיים האחרונים וקצת יותר אני מרגישה אי נוחות באזור האף כלפי מעלה בצד ימין עם מתחת לעין בצד ימין . הרבה פעמים אחרי שאני קוראת או מחשב או לפעמים סתם כך . הייתי אצת רופאת עיניים לשדה ראייה שעדיין לא עשיתי . אך מבחינתה היא לא רואה כלום . האם יכול להיות קשר לגב שלי ולצוואר שאני סובלת ממנו (עברתי ניתוח כריתת דיסק בגב -הכירופרקט שהזנחתי חצי שנה טוען שזה מהצוואר) ? או האם זה קשור לאף אוזן גרון ?האם קשור לגב? (יש לי גירוד באוזן שמאל ופצעון במשך חצי שנה שלא בדקתי מה זה .

נשמע לי כבעיה שאין לה קשר לעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה