פיענוח תוצאות סיטי מודאג !!!

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/04/2014 | 09:44 | מאת: קובי

L2- L3 הודגמו שינויים דיסקוניים עם מרווח בינחולייתי הופעה של ואקום פנומינה בקע דיסקי אחורי קל עם לחץ מינימלי על שק התקאלי שומן אפידורלי שמור מפרקיים הפצטלים תעלה ספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות L3-4 בקע דיסקי מרכזי אחורי קל עם לחץ קל על שק התקאלי המפרקים הפצטליים תעלה ספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות L4-5 בקע דיסקי מרכזי אחורי קל עם לחץ קל על שק התקאלי המפרקיים הפצטליים תעלה ספינלית הגרמית ללא סטיות L5-S1 בקע דסקי אחורי קל עם לחץ קל על השק התקאלי שומן אפידורלי שמור מפרקיים הפצטאלים תעלה ספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות בבקשה מה זה אומר העים זה חמור בעקבות כאבי גב תחתון ותאונת דרכים קלה

מדובר בשינויים ניווניים שונים שאיןלהם כל משמעות קלינית גדולה - הכל תלוי בחומרת הכאב והתסמינים ולא צריך להתרגש מהתיאור המילולי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה