ציסטה בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/09/2013 | 18:08 | מאת: ריקי

ד"ר שלום, ביצעתי בדיקת MRI עקב כאבים לאורך הרגל השמאלית. נמצאה ציסטה סובכונדרלית אינטראספינאלית בגודל 09 ס"מ בין חוליות L4-5 עם לחץ על שורש שמאל. שאלתי היא, האם חייבים לנתח ? והאם יש סיכון בכך שאני לא מנתחת (בינתיים). והאם הניתוח נחשב מסוכן יחסית. תודה רבה וחתימה טובה.

לא חייבים - מודבר בטיפול לכאב ואם אינך רוצה - אין הכרח (אבל המחיר קרוב לודאי - המשך הכאב) לא מדובר בניתוח עם סיכון גבוה לרוב אבל כמובן תצלוי במיקום המדויק ואם יש סביב הנגע הדבקויות לרקמות אחרות - כדאי לבדוק זאת ב - MRI אם תרצי יעוץ יותר מדויק וממוקד למצב הספציפי שלך והמלצה יכצד הדרך הטובה ביותר לפעול במקרה שלךל - את מוזמנת לתאם מועד ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה