סקוליאוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/08/2013 | 16:09 | מאת: סטלה

שלום, אני בת 28 סובלת מסקליאוזיס מדרגה ראשונה באיזור צוואר רציתי לשאול איזה טיפול מומלץ מלבד הניתוח? סובלת מכאבי גב חזקים במיוחד באיזור כתפיים, האם רפואה משלימה כגון עיסוי הוליסטי או שיאצו יכולים לפחות להפחית את הכאב? והאם זה לא מזיק? תודה

יכול להקל ולא מזיק אבל הנכון ביותר - פעילות גופנית סדירה ועבודה על גמשיות וחיזוק שרירים למשל כמו בפילאטיס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה