מכה בגב מרמפה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/07/2013 | 21:02 | מאת: יצחק

שלום רב, יש לי שאלה,נפלתי במהלך סקי מים נפלתי וקיבלתי מכנ מאחד המתקנים בגב, הפגיעה הייתה לא בעמוד השדרה אלה מעל הגב התחתון בצד שמעל של עמוד השדרה, יש לי קצת אדום אין לי הגבלות בתנועה,אך אני מרגיש כאב פנימי מסויים.האם יש סיבה לדאוג ולהיבדק?אוו שבנתיים אני ישאיר ככה?מה עושים?תודה

אני מניח שלאור הזמן שחלף אתה כבר יודע אם הכאב בשיפור או שמצריך בירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה