כאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/10/2012 | 11:01 | מאת: anna

ד"ר נחשון רנד שלום, בת 32 +2 לפני חודש בערך עשיתי תנועה לא נכונה (מעצבים)והרגשתי כאב בצוואר..(עורף) מאז יש כאבי תופת בעמוד השדרה וזה מקרין גם לצידי הגב והכתפיים (עד אמצע הגב)פניתי לאורטופד שאמר לי שאני לא צריכה לעשות צילום שהוא חושב שיש לי דלקת בעמוד שדרה..ונתן לי טיפול בארקוקסיה פעם ביום(אני מפחדת לקחת כדור זה מכיוון שיש לו תופעות לוואי חמורות..בנוסף יש לי מין תחושה של זרמים ביד שמאל, סחרחורות(נוירולוג אמר שזה לא התחום שלו..) מה אתה מציע לי לעשות? מרגישה חוסר אונים תודה,

א. לבצע בירור מתאים ולא להתבסס על השערות לא מבוססות שזו "דלקת" (יכול בקלות להיות בקע דיסק) ב. את לא יכולה לללכת לרופא ולהחליט שאת לא לוקחת את הטיפול שנתן לך ואח"כ להתלונן שלא משתפר....זה לא הגיוני לתרופה תופעות לואי נדירות ביותר - כל הסיפורים על תועפות לואי קשות הם אגדות עירוניות חסרות שחר וזה מאד הגיוני לקחת מספר ימים ולראות אם יש הטבה ואולי יפתור הבעיה במקום לעשות דברים לא הגיוניים כמו שאת עושה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

28/10/2012 | 10:29 | מאת: anna

תודה לתשובתך..אנסה את התרופה..ואחזור לאורטופד אם לא יהיה שינוי... אבל לא הבנתי איזה דברים לא הגיוניים אני עושה? אני קוראת תמיד על כל תרופה לפני שאני לוקחת.. אודה לך אם תייעץ לי האם ללכת לאורטופד שוב בעקבות מה שכתבת על בקע דיסק (למרות שלא לקחתי את התרופה) הכאבים מופיעים בעיקר בזמו ישיבה ושכיבה..כשאני הולכת כמעט ולא מרגישה.. תודה רבה לתשובתך המהירה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה