עקמת עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/04/2008 | 00:21 | מאת: רואי

שלום רב. יש לי הפניה מהאורתופד לבדיקת MRI. אך אני לא מתכוון ללכת על ניתוח כרגע. אלא מנסה אופציות אחרות. מדובר בעקמת סקוליוזיס 60 מעלות. ברצוני לדעת האם מומלץ בכל מקרה לעשות את הבדיקה לבירור מעמיק יותר על עמוד השדרה, או שאין צורך כרגע? אם התשובה היא כן, אשמח לדעת מדוע. תודה

כדאי עם עקומה כה ניכרת על מנת לודא שיאן מומים מולדים בעמוד השדרה עם עקומה כה קשה כדאי לעבור ניתוח כדי שמצבך לא יחמיר והעכובים הושנים ל"טיפולים" לא יעיליים - לא תביא לך כל רווח אלא רק הרעה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולבעיות עמוד שדרה www.isc.co.il

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה