כאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/07/2007 | 23:53 | מאת: אלי

שלום, לפני חודשיים נפלתי על הגב וכמה ימים לאחר מכן התחילו לי כאבים בגב עליון. הכאבים באים בעיקר כשאני עושה תנועות עם הצוואר ואני מרגיש "דקירות" בגב. אחרי הנפילה עשיתי צילומי רנטגן ולא מצאו משהו מיוחד. בלי קשר לנפילה יש לי 3 בלטים בגב תחתון שגורמים לכאבים ולכן אני מטופל בפיזיוטרפיה. בתרגילים שהפיזוטרפיסט נתן לי ישנם גם תרגילים לחיזוק שרירי הצוואר אבל בינתיים זה לא עזר. האם לדעתך יש לבצע בדיקות נוספות לגב עליון\צוואר?(עשיתי 2 CT בשנה וחצי האחרונה) תודה

אם אכן לא יהיה שיפור תוך פרק זמן סביר בהחלט כדאי להגיע למומחה לבעיות עמוד שדרה ולעבור בירור מתאים למצבך ולסבת הכאב המתמשך דר" נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולבעיות עמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה