זריקת אפידורל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/07/2007 | 08:40 | מאת: יואב

סובל מבלט דיסק ב- L3,L4,L5 . איזו זריקה ניתן לקבל איכן בדיוק. מהו הנוהל - האם דורש אישפוז? מהם הסיכויים ? מהם הסיכונים? בתדה יואב

ניתן לקבל זריקה אפידורלית במרפאת כאב - לרוב של סוג של קורטיזון אפשר גם במרפאת כאב של הקופה לרוב זה לא הכי יעילי לבלט דיסק - או שלא עוזר ואם עוזר אז לזמן יחיסת מוגלת זה יעיל דוקא יותר למצב של פריצה עם לחץ על שורש עצב אם לא יעזור לך שווה לשקול צריבת דיסק ואם תרצה אשמח לראותך ליעוץ בעניין ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ובעיות עמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה