מזרן יקר מצריך בסיס גמיש ?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/05/2017 | 10:11 | מאת: שימי

שלום, קניתי מזרן יקר מאד, אשר בחנות היה רך ונעים אבל גם יציב במידה הנכונה. כאשר הגיע מהמפעל הוא מרגיש קשה מאד ותופס לי את הגב. מאידך, הבסיס למיטה שקניתי קשה מאד ולא ״גמיש״. אני תוהה אם מזרן שכזה מצריך בסיס שיש לו גמישות מסויימת ואולי זה חלק מהבעיה ? מדובר במזרן עם 2 שכבות של קפיצים מבודדים. תודה

לא. המזרן אמור להיתמך במשטח נוקשה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה