כאבים בזנב עמוד השידרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/05/2017 | 11:06 | מאת: מיכל

היי. אני בת 39 ולפני כמה חודשים התחילו לי כאבים בזנב עמוד השידרה . זה נמשך כמה חודשים ואז נעלם. אחרי כמה חודשים שוב חזר. זה כואב במיוחד כשאני נשכבת או יושבת ונשענת אחורה. אני עובדת כמזכירה ורוב הזמן יושבת ולא מבינה ממה נובע הכאב. האם אפשר לבדוק מה קורה באזור הזה ומה הנזק ואם כן אז היכן בודקים והאם צריך הפניה מרופא?

כדאי להיעזר בכרית "ביגלה" לישיבה ממושכת כך שלא יהיה לחץ על עצם הזנב במקביל לבירור כדאי לפנותמומחה עמוד שדרה -אם כי אקדים ואומר שברוב הגדול של המקרים אין כל ממצא ממוקד המסביר את הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה