שבר בפוביס וכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/05/2017 | 21:04 | מאת: מאיה

לפני כחודשיים במסגרת הצבא שברתי את הפוביס העליון, רק לפני כ4 ימים גילו שזה שבר לאחר בדיקת מיפוי עצמות spect בהתחלה הכאב היה ממוקד במפשעה אבל בשבוע האחרון התחיל לכאוב לי הגב התחתון, כאבים שמונעים ממני לתפקד בעיקר בפעולות כמו לשבת ולקום, להתלבש וכאבים גם בהליכה השאלה שלי היא כמה זמן בערך עד ששבר כזה מחלים? והאם יש משהו שניתן לעשות בנוגע לכאבים בגב התחתון בינתיים?

עד שיחלוףלגמרי יכול להיות 2-3 חדשים שיפור ניכר צפוי תוך מספר שבועות מציע משככי כאב ופעילות גופנית מתונה כמו פלדנקרייס שחיה וכדומה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה