כאב בגב בתחתון ברגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/05/2017 | 06:13 | מאת: מיכל 99

שלום, בארבע ימים האחרונים כואב לי כשאני הולכת בגב בתחתון בצד ימין, רק כשאני דורכת על רגל ימין. הרגל לא כואבת לי בכלל, רק בגב. אם אני עומדת עם גב מתוח לא כואב לי. יש לציין שהתחלתי לרוץ בחודש האחרון. יש סיבה לדאגה? תודה רבה.

לא נשמע מדאיג אבל אם נמשך - כדאי להבדק על ידי אורתופד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה