סחרור קל / ערפול הנובע מבעיה בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/05/2017 | 19:38 | מאת: איגור

שלום רב, מזה חמישה חודשים יש לי תחושה שיכולה להמשך מספר שעות ביום שיש לי סוג של ערפול קל בחלק הקדמי של הראש/מצח הייתי אצל מספר רב של רופאים מתחומים שונים. האחרון אמר לי שזה בכלל כנראה בעיה בצוואר או גב (הוא רופא א.א.ג) האם זה באמת יכול להיות? ולאיזה רופא עליי לפנות + פזוטרפיה לבקש במידה ויש?

יתכןו אך לא כל כך סביר אם באמת נוירולוג לא מוצא כל הסבר אחר לבעיה - אפשר לבצע בירור לעמוד השדרה הצווארי על מנתלראות אם יש שם מקור אפשרי לתסמינים כאלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה