הסרה של עצם הזנב בולטת מאוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/05/2017 | 22:20 | מאת: ניתוח להסרת עצם הזנב

בת 40 בשנתיים האחרונות עצם הזנב בולטת מאוד זה מפריעה עם פיזית וגם ויזואלית מעוניינת לעבור ניתוח להסרה מיפוי העצמות יצא תקין אבל זה מאוד כואב שיושבת האם ניתוח ממולץ?

מדובר בניתוח קטן ואם מבוצע באינדיקציות הנכונות יש לו סיכוי די טוב להצליח לא בכל האידניקציות יש הצלחה מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה לפני החלטה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה