בדיקת CT של עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/04/2017 | 09:50 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 47, לפני כחודש נפלתי על הישבן והרגשתי כאב חד בגב התחתון. לפי המלצה של אורטופד עשיתי CT וזה התוצאות היצרות מרווח דיסקלי וקשר שמורל גדול ב-1L עם היצרות מרווח דיסקלי ב-12T-1L. שבר דחיסה בלוחית העליונה של 2L עם הנמכת גובה קלה של גוף חוליה באספקט הקדמי והאמצעי. האם ניתן לקבל הסבר על תוצאות תודה מראש דנה

יש שינויים ניוונים כמו שמורל והיצרות - שאינם משמעותיים ולא קשורים לנפילה השב ר - יתכן שלתולדת הנפילה ואבל חושב לברר זאת על ידי בדיקה קלינית ואולי אפ ביצעו מיפוי עצם או MRI מכוונים מקום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה