כאבים עזים בעת דריכה על הרגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2017 | 16:10 | מאת: קרן

שלום רב, בת 42 נשואה +3. סובלת מאסטמה ובלטי דיסק ב L3-2 L 3-4 ו C 6-7. כבר מספר שנים סובלת מכאבים הולכים ומתגברים ובלתי נסבלים בגב כף רגל ימין (בחלק העליון. לא בחלק שדורכים עליו). בעיקר באמצע הרגל. הכאבים חזקים מאוד ומופיעים בעת מאמץ. מרגישה גם זרמים ותחושת שריפה לפעמים בכפות הידיים והרגליים. מה הכיוון לכאבים עזים כאלו שמופיעים בעת דריכה על הרגל ונרגעים חלקית לאחר מנוחה? (מופיעים מייד שוב בדריכה). מה יכולה להיות הסיבה? הופניתי לבדיקת EMG + QST. כדאי לבדוק זרימת דם לכפות הרגליים? בדיקת נוספות? תודה רבה!

נשמע לי כבעיה מבנית בעצמות כף הרגל ונראה לי שכידאל התיעץ עם מומחה לבעיות כף רגל וקרסול דבר ראשון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה