Medial branches מה זה ? אשמח לדעת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/03/2017 | 17:42 | מאת: יואל

היי, עשיתי זריה בצוואר תחת שיקוף נכתב שנמצא תחת שיקוף Medial branches א. מה זה Medial branches? ב הזריקו לי צלסטון מהול בלידקואין מה זה ? ג. שאלה אחרונה? הרופא אמר לי לבוא להזריק שוב עוד חודשיים ? מדוע? ואם הכאב יעבור אז למה להזריק? תודה

ענף של העצב התחושתי למה לא שאלת את הרופא שלך את השאלות האלו? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה