זריקת דיפרוספן 2 מל בהמשך לכאבים חוזרים בשכם

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/03/2017 | 05:33 | מאת: עדי

שלום רב, מאובחנת מספר שנים עם בלטי דיסק צוואריים c5-6-7, לפני כשנתיים וחצי בוצע שאיבת דיסק 5-6. עיקר הכאב לפני הפרוצדורה היה בשכם ימין ברמה מאוד גבוהה עד הפרעה לתפקוד היומיומי. לאחר פרוצדורה שיפור רב, אך בחודש האחרון שוב החמרה בכאב באותו מקום בדיוק. אורתופד הזריק לי היום זריקת דיפרוספן 2 מל מקומית לתוך השכם. שאלתי היא- האם עלולה לצפות תופעות לוואי סיסטמיות? אם כן לכמה זמן? למשל היום לא ישנתי כלל בלילה, וזה מאוד נדיר שקורים לי לילות כאלה. אשמח לתשובה תודה

סביר שלא - אבל כדאי לברר אם מקור הכאב בכתף או בעמוד השדרה.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה