כאבים משינויים, בלטים והיצרות מרווחים בין חולייתיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/03/2017 | 09:39 | מאת: עוז מור

יש לי משנים באזור בין D12 ל S1 שינויים ניווניים של הדיסקים, הנמכה ניכרת של מרווחים בין חוליתיים, בלטי דיסק דיפוזיים, שינויים פצטריים, היצרות של הרצסים הלטרלים (הכל לפי ממצאי CT). לפני מס' חודשים קיבלתי זריקת סטרואיד אפידורלית. זה הקטין את הכאב שסבלתי בישבן וירך מצד שמאל. הפנו אותי אח"כ ל FACET MEDIAL NERVE BLOCK. הכאבים בגב וברגליים מופעים לאחר שינה אך כעבור כחצי שעה נרגעים. משך היום מופיעים רק לאחר הרמת/דחיפת משהו קצת כבד. גם לפעמים כאב למס' דקות באחורי הירך השמאלי. האם כדאי לקבל את זריקת הבלוק? לכמה זמן זה משפיע? אם לא רב- אוכל אולי לחיות עם כאבים בעיקר בקימה בבוקר.

שווה לנסות כי אם יעיל - אז בהמשך טיפול בגלי רדיו ללאותו המפרק יכול תתת הקלת כאב ארוכת טווח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה