בליטה באיזור עמוד השדרה בחלק גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/02/2017 | 02:49 | מאת: נורית

שלום רב, לפני כ4 שנים הופיעה בליטה קשיחה באיזור מרכז הגב העליון של בעלי בהמשך נודע לי שכשבוע לפני הוא נחבט באותו איזור ממדף, (בעלי לא מוכן ללכת ולהיבדק למרות הפצרותי ), אינני רואה כל שינוי בצורה או בגודל הבליטה והוא אינו מרגיש כאב באיזור כלל. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

איני יודע לעתים מכה מסבה את תשומת הלב לממצא ישן שהיה שם תמיד ואינו תולדתהחבלה... מציע להבדק כדנרש ולדעת במה מדובר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה