משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/09/2007 | 22:05 | מאת: מיכל

שלום אבקש לדעת איזה עדשות למשקפי שמש מומלץ כאשר יש זבובים בעיניים (PVD) קשה לי בשמש מפני שה"זבוב" מתפזר על העדשות וגם איזה צבע עדשה? תודה רבה

17/09/2007 | 16:31 | מאת: קובי בריג

ראשית, מצטער על העיכוב במתן התשובה. לצערי,לא ידוע לי על קיומן של עדשות למשקפי שמש שמפחיתות או מקלות את תחושת ה"זבובים בעיניים" ,וגם לא עולה בדעתי איזה גוון יכול להקל.

16/10/2007 | 14:50 | מאת: רון

למומחים שלום. האם ההגנה הניתנת במשקפי ראיה מפני השמש זהה להגנה של משקפי שמש ? וגם איך אני יכול להיות בטוח שבמשקפיי שלי קיימת ההגנה הנדרשת על העין מפני השמש ? תודה מראש

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע