בעיה במשקפיים חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/07/2007 | 03:36 | מאת: אלמוני

שלום . קניתי משקפיים חדשים מאופטמסטירט קרוב משפחה. בתחילה המספר היה גבוה (הוא עשה לי בדיקת ראיה וטען שמספרי התשנה אך חשתי לא נעים בעין) ולכן הוריד לי אותו למספר של משקפיים נוכחים(מדובר ברבע מספר). הבעיה היא שיש לי מעין עקצוצים כאלה בעין כאלו מעין צריבה כזאת שאני שם אותם ואופטמטירסט קרוב משפחתי אומר לי להתרגל אך אני לא מצליח. לא נעים לי כבר לשגע אותו אבל שאלתי היא מה אתם מייעצים לי לעשות? היתכן שהוא שם לי עדשות פגומות? מדוע יש לי עקצוצים כאלה לא נעימים כאלו אני "חי בסרט" ומעין תחושת צריבה בעין שאני שם אותם? ממה זה יכול לנבוע? מה כדאי לי לעשות? תודה

13/07/2007 | 18:08 | מאת: קובי בריג

קשה לתת תשובה מבלי לבדוק אותך ומבלי לראות את המשקפיים. יכולות להיות הרבה סיבות לכך כגון: הרכבה לא מדוייקת של העדשות במסגרת, הזוית שבה המשקפיים מונחות על הפנים,איכות העדשות וכדו'. לעיתים גם שהכל נעשה באופן תקין דרושה תקופת הסתגלות. (אצלי באופן אישי,בכל פעם שאני מרכיב משקפיים חדשים לוקח לי עד חודש ימים עד שאני מסתגל למשקפיים).

16/07/2007 | 05:50 | מאת: אלמוני

אז מה עלי לעשות?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע