בחירת משקפיים מתאימות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/07/2007 | 08:53 | מאת: אוסקר

אני בשנות הארבעים המאוחרות לחיי והנני מרכיב משקפיים מגיל 13 בגלל קוצר ראייה של -4.75- ו-5.00.יש לי בעייה שאני רגיל למסגרות גדולות של safilo ושל menrad בעבר שכבר לא מייצרים אותן.קניתי כבר כ-10 זוגות משקפיים מהחדשות יותר ולאחר שאני מגיע הבייתה או שהן לוחצות לי או שהן נופלות לי.ראיתי באתר אינטרנט בארה"ב שישנם אופטומטריסטים שמתמחים בהתאמת מסגרת מתאימה לפי תוי הפנים סוג העור מספר וכו. האם גם בארץ ישנם מומחים כאלה או שעלי לנסוע לארה"ב? בתודה מראש. אוסקר.

06/07/2007 | 09:27 | מאת: קובי בריג

ראשית,עדיין מייצרים ומביאים לארץ מסגרות של חברת ספילו ומנרד. אך אלו לא החברות היחידות שמייצרות מסגרות גדולות. ניתן למצוא בארץ מסגרות גדולות מחברות שונות (אגב המסגרות הגדולות מתחילות לחזור לאופנה).ייתכן ורכשת משקפיים במקומות פחות מקצועיים שלא הצליחו להתאים לך את המסגרת לפנים באופן שהמסגרת תשב בצורה יציבה ויחד עם זאת תהיה נוחה. אם שאלתך היא, האם בארץ מייצרים מסגרות לפי מידה בהתאמה אישית (כחייט התופר בגד לפי מידה) ,אז התשובה,ככל הידוע לי, היא לא.

07/07/2007 | 11:14 | מאת: מסגרות מנרד

ההודעה למעלה מיועדת לאוסקר

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע