משקפיים לאחר דלקת בעצב עקב ms

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/06/2008 | 15:19 | מאת: א

קובי שלום. אולי אתה תושיע אותי... אני בת 46 מאובחנת טרשת נפוצה שפירה ודי קלה אולם הפגיעה המרכזית בעצבי הראיה עקב שתי התלקחויות בשתי העיניים בהפרש של 10 שנים מעין לעין. לאחר התקף ראשון לפני 11 שנים הראיה בעין שנפגעה שבה לקדמותה . אפילו לא נזקקתי למשקפיים. עם השנים נזקקתי למשקפי ראיה במספר נמוך לנהיגה וכעת גם לקריאה. אני משתמשת במשקפי מולטיפוקל מלפני שנה אבל נראה לי שיש מקום לשיפור. אנא האם תוכל להמליץ לי על אופטמטריסט מומחה שישפר את המצב ? חשוב שיהיה אופטמיטריס ושמבין בבעיות של צב הראיה.

14/06/2008 | 23:06 | מאת: קובי בריג

א שלום, השאלה הנשאלת היא: מה כרגע מצבך?. אם מדובר בליקוי ראייה רגיל, ללא כפל ראייה ובמצב שאיננו מוגדר כראייה ירודה, (ולפי התיאור שלך ,אכן מדובר במקרה כזה) אז מומלץ לפנות לאופטומטריסט שאת מכירה או שקבלת המלצות עליו ובודאי הוא ידע להתמודד עם מצב זה. אם זה לא המצב, אז אנא פני אלי שוב בפורום זה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע