סיכון בעדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/12/2016 | 19:17 | מאת: דניאל

בקשר לעדשות המגע , במידה ואני שומר על כל הכללים ומקפיד על היגיינה, האם עדיין קיים סיכון לזיהום ? 2. כשקניתי את עדשות המגע האופטמטריסט עשה לי בדיקת ראייה בלבד, והביא לי את העדשות, כלומר הוא לא בדק לי את העיניים מלבד המספר, יום לאחר מכן הלכתי אליו לביקורת הרים לי את העפעפיים ובדק שהם יושבוץ בסדר . האם זה תקין ? או שלכל אדם יש צורך להתאים עדשות מיוחדות בשבילו ? תודה רבה .

05/01/2017 | 13:56 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום דניאל, כאשר מקפידים על שימוש נכון בעדשות מגע זה מוריד את הסיכויים להתפתחות זיהומים. כדי לשמור על בריאות העיניים אנו ממליצים לעבור בדיקות תקופתיות של העיניים אצל אופטומטריסט או רופא עיניים. עדשות המגע הנמצאות במדף לרוב מיוצרות במספר פרמטרים שניתן להתאים אותם לרוב האוכלוסייה. יש עדשות מגע מיוחדות שניתן לייצר אותן אינדיבידואלית לכל מטופל, אך לא תמיד יש בכך צורך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע