חזרה לשימוש בעדשות לאחר טיפול בדלקת/אלרגיה (??)

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

15/05/2016 | 20:14 | מאת: אור

שלום מזה כמה חודשים סבלתי מעין אדומה (עין אחת-שמאל). חודשיים טופלתי בטיפות לאלרגיה- רלסטט, כיוון שהרכבתי 6 שנים עדשות מגע רכות סיליקון הידרוג'ל חודשיות. טיפות רלסטט לא עזרו והגעתי לחוו"ד נוספת ונשלחתי לצילום US לבדיקת חשד לאפיסקלריטיס - תוצאת הפענוח היא: תחת הסעיף לובן העין (סקלרה) נכתב: לא הודגם עיבוי הסקלירה או הרחבה של חלל הסוב טנון. לסיכום: ללא סימני פסיקלריטיס. אז כנראה מדובר במשהו פשוט יותר? כעת אני חודש מטופל בטיפות NEVANAC + כדורים INDOVIS ו- FAMOTIDINE. עברו כ10 ימים מתחילת הטיפול וכבר האודם פחת משמעותית. שאלתי היא האם מניסיונכם ולדעתם יש אפשרות בגדול לחזור לשימוש בעדשות מגע חודשיות (או אפילו יומיות) ובעתיד אף לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים לאחר שיעבור האודם והדלקת/אלרגיה, מה שזה לא יהיה??

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, אנא הפנה את השאלה לפורום רופאי העיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע