המרת מספר משקפיים ועדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/05/2016 | 14:15 | מאת: מנחם

שלום רב, אני לובש משקפיים ויש לי צילינדר נמוך מאוד של חצי ו-1 בעיניים בהתאמה. בזמנו אופטומטריסט הרכיב לי עדשות מגע הלוקחות בחשבון את הצילינדר שיש לי. כעת אני רוצה לעבור לדגם חדש של עדשות מגע שאין בסדרה שלו עדשות טוריות. מבלי להיכנס למספרים ספציפיים, באיזה אופן ניתן לחשב את המספרים מחדש כך שהעדשות הלא-טוריות ייתנו מענה לצילינדר בצורה הכי טובה? ברשותי מספר המשקפיים גם כן. אשמח לעזרתך, תודה, מנחם.

02/05/2016 | 21:48 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מנחם, כדי לוודא שעדשת מגע ללא צילינדר אכן תשב טוב על הקרנית ותאפשר ראיה טובה,יש לגשת לאופטומטריסט לבדיקת התאמה לעדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע