משקפיים לקריאה ומשקפיים למרחק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

14/03/2016 | 15:00 | מאת: גליה

שלום, יש לי רוחק ראייה + צילינדר, עם 2 מרשמים לשני זוגות משקפיים לקריאה+ קרוב ברחוק כתוב SPH PLANO CYL -00.75, -01.00 והזויות. והקריאה: SPH, +1.5 CYL -00.75, -01.00 והזויות. האם ניתן שבמשקפיים לרחוק אוכל לראות בטווח שמתחיל היכן בסוף הטווח של המשקפיים לקריאה ? זאת אומרת מבערך 40 ס"מ ועד אין סוף? תודה רבה !

14/03/2016 | 21:00 | מאת: גליה

ואם אפשר, שאלה נוספת: האם גם עבור משקפי קריאה או למרחק יש להקפיד שחומר הגלם של העדשות יהיה מותג כמו אסילור, רודנשטוק או שזה לא משנה, (לעומת משקפי אופיס ומולטי)? תודה !

20/03/2016 | 17:11 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום גליה, פרטי המרשם אינם מלאים ולכן אי אפשר לתת תשובה מדוייקת. לגבי העדשות,ההבדל בין החברות השונות הוא חומר הגלם וארץ ייצור העדשות ומכך גם נובעת איכות העדשות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע