קוצר ראייה והעין הלא דומיננטית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

23/08/2015 | 20:23 | מאת: בן 29

בעין שמאל הלא דומיננטית יש לי מספר יותר גבוה ברבע(מינוס 2 וחצי), החליפו לי את המרשם תוספת של רבע מספר לפני שבוע, כעט אני מרגיש ירידה נוספת בראייה של עין שמאל, זה קורה לי תמיד אחרי החלפת מספר במשקפיים שמהר מאוד ראייה בעין שמאל נחלשת מעט ואז אני נשאר עם ראייה יותר טובה בעין ימין, למה זה קורה?

25/08/2015 | 07:42 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, האם חדות הראייה עם משקפים בשתי העיניים זהה או שחדות הראייה בעין ימין תמיד הייתה טובה יותר משמאל? אם כן, זה מסביר מדוע אתה מרגיש בהבדל בין עין ימין לשמאל בעיקר כאשר משנים את המרשם.

25/08/2015 | 20:05 | מאת: בן 29

תמיד המספר בעין שמאל גבוה ברבע, אבל העניין הוא שאחרי שמתאימים לי מרשם חדש במשקפיים אני תמיד מרגיש אחרי יומיים שלושה עם המרשם החדש שהראייה בעין שמאל כאילו נחלשה בעוד רבע, למרות זאת אני נשאר עם המצב הזה כשנה שנתיים עד שאני מרגיש שגם בעין ימין הראייה ההחלשה ואז אני הולך לחנות משקפיים ומוסיפים לי רבע בשני הצדדים...

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע