עזרה בבחירת עדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/06/2015 | 10:28 | מאת: חנה

שלום, שמי אילן כבן 57, ומעוניין לרכוש משקפי ראייה עם עדשות מולטיפוקל. הבעיה היא שכאשר הייתי אצל הרופא לבדיקה שגילתה כי המספר שלי נורא גבוה. קראתי מספר מאמרים והבנתי (אולי לא נכון) כי יכולה להיות לבעיה כאשר המשקפיים מחולקים בעדשותיהם מאחר והחלק העליון מהווה לראייה מרחוקף והתחתון מקרוב. למי נכון לרכוש משקפיים עם עדשות מולטיפוקל? המאמר שקראתי היה באופטיסטור, מאמר ארוך ומעניין, אך עם זאת מורכב ולא בדיוק הבנתי מה נאמר שם. אם מישהו יכול לעזור לי עם זה נורא אשמח! הנה הלינק המצורף "http://www.optistore.net/index.php?option=com_product&view=category&cat_id=4&Itemid=227 " תודה רבה מראש, אילן

30/06/2015 | 16:43 | מאת: זויה גוזמן

שלום רב! מספר גבוה לא צריך להוות בעיה בהרכבת משקפי מולטי פוקל, מה שחשוב זאת בחירה נכונה של עדשות, התאמה של מסגרת ,וכמובן בדיקה מדוייקת. מה המרשם שקבע לך האופטומטריסט?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע