משקפיים חדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

23/12/2014 | 20:24 | מאת: צבי

שלום, עשיתי משקפיים חדשות, כשאני משתכל ישר אני רואה את החלק השמאלי והתחתון של המסגרת בעין שמאל. מה הסיבה לבעיה? האופטומיטריסט שבצע את המשקפיים אומר שאני צריך להתרגל, אני מנסה אך לא מתרגל.

27/12/2014 | 19:04 | מאת: סטפני ישראלי

צבי שלום, במשקפיים השדה ראיה מוגבל ע"י צורת המסגרת. בכל רכישה של זוג חדש, רואים את המסגרת אך המוח לומד להתעלם מזה ולהשלים את התמונה. זמן הסתגלות מאוד שונה מאדם לאדם, אך בסופו של דבר תתרגל לזה. גודל המסגרת יכול גם להשפיע על זמן ההסתגלות, אם מדובר במסגרת קטנה יחסית או שאתה רגיל לגודל או לצורה שונה, זה יכול לקחת קצת יותר זמן.

28/12/2014 | 10:36 | מאת: צבי

המסגרת החדשה באותה צורה וגדולה יותר מהמסגרת הקודמת. ברצוני להדגיש כי מדובר רק בצד שמאל. אני כבר שבועים עם המסגרת החדשה ואיני מתרגל. האם לא מדובר במדידה של צילינדר לא מתאימה?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע